“2024 Energy Earth Ödülleri'nde ödüle layık görülmekten gurur duyuyoruz”

Hasan

Member
“Sogin, Şirket çalışanlarının operasyonel, mühendislik ve teorik becerilerinin rolünü ve değerini takdir eden Energy Earth Ödülleri'ni almış olmaktan gurur duyuyor. Sökülmek üzere tasarlanmamış İtalyan nükleer santrallerinin devre dışı bırakılmasında Sogin, doğrusal bir süreci dairesel bir sürece dönüştüren stratejiler geliştirebildi”. Sogin'in CEO'su Gian Luca Artizzu, Maratea'daki (Potenza) Hotel Santavenere'de düzenlenen Energy Earth Ödülleri – EEA'nın ikinci edisyonunda alınan “çevre” ödülü hakkında şu sözlerle yorumda bulundu.

Francesco Marotta başkanlığındaki Energy Earth Awards Association tarafından desteklenen ve organize edilen, Basilicata Bölgesi, Amerikan Ticaret Odası ve Maratea şehrinin himayesindeki Energy Earth Ödülleri, enerji üretimi ve çevre korumasını birleştiren bir denge arayışına olan bağlılıkları nedeniyle kurumlara, şirketlere ve yöneticilere bir takdir niteliğindedir. Özellikle Sogin, “enerji, nükleer ve çevre koruma alanlarında beceri geliştirme konusundaki katkısı ve bağlılığı, ülke ve yarının zorlukları için benzersiz ve temel bir bilgi birikimini koruma yeteneği” nedeniyle ödüllendirildi.

Diğer ödül sahipleri arasında Çevre ve Enerji Güvenliği Bakanı Gilberto Pichetto Fratin ve Kurumsal Reformlar ve Düzenleme Basitleştirme Bakanı Elisabetta Alberti Casellati yer aldı. Alessandro De Angelis, Barbara Carfagna ve Mavina Graziani'nin ev sahipliği yaptığı törene Altyapı ve Ulaştırma Bakan Yardımcısı Edoardo Rixi, Basilicata Bölgesi Başkanı Vito Bardi ve Maratea Belediye Başkanı Cesare Albanese de dahil olmak üzere çok sayıda konuk katıldı. Gian Luca Artizzu ayrıca Sogin ile Rotondella'daki Itrec-Trisaia sahasına ev sahipliği yapan Basilicata Bölgesi arasındaki niyet birliğini kamuoyuna açıkladı. Bu alan, Basilicata'da Şirket'ten günlük yaklaşık altmış kişinin taahhüdünü görmektedir.
 
Üst