“Banka birleşmeleri sanki talk show gibi yorumlanmıyor”

Hasan

Member
Banka Birleşme Operasyonları “Sanki bir talk -showmış gibi yorumlanamazlardoğaçlama ifadelerle. İtalya Bankası “konsantrasyon operasyonlarını unutmadı, ancak” uyanıklık böyle çalışmıyor. Borç zamanında verilecek analizler ve kararlar aracılığıyla konuşacağız. “Bankitalia Valisi bunu söyledi, Fabio PanettaTurin'de 31. Yıllık Assiom Forex Kongresi'ndeki konuşması sırasında.

“Kamuoyu tartışmasında – Valiyi açıkladı – bazen İtalya Bankası'nın bu operasyonlara neden müdahale etmediğini merak ediyor, birisi unuttuğumuzu varsaydı. Olan şeyleri yazıyorum, bu yüzden konsantrasyonlar olduğunu biliyoruz. Tasarruf Yönetimi, Finans şirketleri, ödeme şirketleri, bu nedenle, İtalya Bankası'nın ötesindeki çeşitli İtalyan makamların bankacılık, sigorta, rekabet ve ortak çalışmalarının analizini gerektiren çok hassas operasyonlardır. Avrupa Merkez Bankası ve Ulusal Yabancı Denetleme Yetkilileri) “, Panetta devam etti.

“Bu nedenle saf, İtalya Bankası'nın bu operasyonlar hakkında bir talk -show'da, gözlemler, doğaçlama değerlendirmeleriyle yorum yapabileceğini varsaymak zor. Operasyonlar, belgeler, denetim böyle çalışmıyor, Bankası, değerinde değil, ben bile değil.

“Bilmiyorum, kategorinin bir parçası değilim“Risiko'da konuşma şovları yapıyor, dedi Intesa Sanpaolo Başkanı, Gian Maria Gros-PietroKongre'nin valinin sözleriyle ilgili aralarında.