“Cavaliere Lavoro’nun atanmasıyla onurlandırılan Caffè Borbone, gelişen bir gerçeklik”

Hasan

Member
“Başkanın sadece bana değil, Caffè Borbone’un büyümesine katkıda bulunan herkese vermeye karar verdiği bu unvandan onur duyuyorum. Bu unvanı şirkete ve 1998’den beri benim için ifade ettiği her şeye borçluyum. Coffee Borbone, ürün ve süreç inovasyonuna yapılan doğru yatırımlar ve doğru ticari dağıtım seçimleri ile kısa sürede gelişen ve aynı zamanda her zaman üretimin beşiği olan bir bölgede doğup büyüyen bir şirket olan gelişen bir gerçekliktir. İtalyan gıda endüstrisi. Diğer birçok Made in Italy gerçeği için bir teşvik olmayı umarak Cavalieri del Lavoro adlı Campania’lı girişimciler arasında bulunmaktan gurur duyuyorum”. Bu, bugün Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella tarafından aday gösterilen 25 Cavalieri del Lavoro arasında yer alan Caffè Borbone’un başkanı ve kurucusu Massimo Renda tarafından ifade edildi.

Massimo Renda, bir kahve kavurma ve satış şirketi olan Caffè Borbone’u kurarak gıda endüstrisi sektöründe fark yaratan Cavaliere del Lavoro unvanını aldı. İtalya’da tek kişilik kahve kategorisi. Renda, yeni 25 Şövalye listesindeki Campania’lı girişimciler arasında yer alıyor. Yeni Cavalieri del Lavoro arasında Caffè Borbone Yönetim Kurulu Üyesi Carlo Pesenti de var.