Dijital, Aruba, Bulut mühendisleri için beceri lansmanı kursu başlatıyor

Hasan

Member
Aruba devam ediyor dijital beceriler ve ile fırlat Aruba Akademisi için bir kurs Bulut mühendisleri. Kurs 6 Kasım’da başlıyor ve BT ve Teknoloji segmentinde teknik eğitim konusunda uzmanlaşmış Experis Eğitim Sağlayıcısı Experis Academy ve bulut uygulamalarında uzmanlaşmış son teknoloji eğitim enstitüsü Desotech ile ortaklaşa Gelişmiş Bulut Mühendisi olmaya yönelik bir eğitim kursudur. native ve Extraordy, resmi Red Hat eğitimlerini sağlayan, yöneten ve satan şirkettir.

Aruba, Gelişmiş Bulut Mühendisi fonksiyonunun temel görevlerini, hedeflerini ve sorumluluklarını (yani programcılar, sistem mühendisleri ve diğer kişilerle işbirliği yapan bulut hizmetlerinin tasarımı, geliştirilmesi, yapılandırılması ve entegrasyonundan sorumlu kişi) öğrenmek için 8 pozisyon bulunduğunu duyurdu. Bulut uygulamalarının geliştirilmesi ve kontrolü için BT. Eğitim kursu, bulut alanında teknik becerilerin ve doğrudan deneyimin kazanılmasına olanak tanıyacak ve şirketin Veri Merkezi ekibine dahil olan tüm katılımcılar için kalıcı bir sözleşme ile Aruba’da anında istihdam sağlayacak.

Kurs, STEM alanında görev yapma konusunda güçlü bir eğilimi olan, Linux sistem yöneticileri olarak en az 2 yıllık deneyime sahip ve mükemmel İngilizce bilgisine sahip, giderek daha spesifik teknolojik beceriler ve aynı zamanda yönetim becerileri kazanmak isteyen mezunların katılımına açıktır. Bu bileşikte bir kariyer yolu ile yüzleşmek için beceriler. Eğitim süresi pazartesiden cumaya sanal sınıf modunda derslerle birlikte toplam 304 saat olacak. İlk toplantı, katılımcıların Aruba Akademisi yöneticilerini tanıyacağı, şirketin misyon ve değerlerini anlayacağı, şirketin kilit rolünü keşfedeceği Ponte San Pietro’daki (BG) Küresel Bulut Veri Merkezinde gerçekleştirilecek. Bulut Mühendisi ve Aruba’nın prestijli veri merkezi kampüsünü ziyaret etme fırsatına sahip olun.

Eğitim kursunda ele alınacak ana konular arasında bulut bilişime genel bir giriş, kullanılan konteynerlerin operasyonel yönetimini ve planlanmasını otomatikleştirmeyi amaçlayan tüm süreçleri içeren konteyner orkestrasyonu (Kubernetes) üzerinde hedeflenen bir odaklanma yer alacak. mikro hizmetleri farklı ortamlarda ve geliştirme modlarında çalıştırmak ve özel ve genel bulutları oluşturmak ve yönetmek için sanal kaynak havuzlarını kullanan açık kaynak platformu OpenStack’e daha fazla odaklanmak. Kursun sonunda tüm katılımcılara, adayın bir Kubernetes uzmanı olarak çalışabilmesi için gereken beceri, bilgi ve becerileri garanti eden bir CKA (Sertifikalı Kubernetes Yöneticisi) sertifikası verilecek.

“Yeni nesillere özel eğitim sunmak her zamankinden daha önemli: Üstelik beceri konusu giderek daha merkezi hale geliyor çünkü bulut dönüşümüyle bağlantılı hedeflerin karmaşıklığı artarken, bunu yönetebilecek kaynaklara sahip olma ihtiyacı da artıyor ” yorumunu yaptı Aruba Akademisi Başkanı Italo Piroddi. “Bu nedenle geleceğin profesyonellerine odaklanmaya devam ediyoruz ve onları eğitim kursunun ilk gününden itibaren işe alarak, onları motive edecek, kendilerini anında bir parçası hissetmelerini sağlayacak üst düzey ileri düzey bir eğitim programı aracılığıyla onlara maksimum güven veriyoruz. Ekibimiz önemli bir sertifikanın alınmasına da öncülük edecek” diye ekledi Piroddi son olarak.