“24 saat içinde iyi düştüler Romagna’da 16 ve Yürüyüşlerde 4 su bombası ancak rüzgar fırtınaları ve şimşekler de kaydedildi”. Coldiretti’nin nehirleri kabartan ve tarihi bir sele neden olan anormal kötü hava dalgasının etkilerine ilişkin Avrupa Şiddetli Hava Veritabanından (Esivd) alınan veriler üzerinde yaptığı analizden çıkan sonuç budur. Derin taziyelerin dile getirildiği şehirlerde ve kırsalda hesaplanamayan hasar ve mağdurlar.” Coldiretti’nin altını çiziyor – binlerce ekili hektar sular altında kalan izole şirketlere yardım ulaşmanın daha zor olduğu ve hayvanları bile kurtarmaya çalıştığımız kırsal alanlarda durum dramatik.
Coldiretti başkanı Ettore Prandini, Emilia Romagna Coldiretti Federasyonlarının ve Marche’nin karşı karşıya kaldığı büyük taahhüdün altını çizerek, “Afetten etkilenen nüfusa yardım eylemi için itfaiyecilere, Sivil Korumaya ve düzen güçlerine teşekkür ediyoruz” dedi. korkunç bir ulusal acil durum”
Prandini, “Şimdi öncelik, insan hayatını kurtarmak ama felaketin harap ettiği üretken ve ekonomik bir sistemin yeniden inşasına hemen başlamalıyız” sonucuna varıyor.
Coldiretti başkanı Ettore Prandini, Emilia Romagna Coldiretti Federasyonlarının ve Marche’nin karşı karşıya kaldığı büyük taahhüdün altını çizerek, “Afetten etkilenen nüfusa yardım eylemi için itfaiyecilere, Sivil Korumaya ve düzen güçlerine teşekkür ediyoruz” dedi. korkunç bir ulusal acil durum”
Prandini, “Şimdi öncelik, insan hayatını kurtarmak ama felaketin harap ettiği üretken ve ekonomik bir sistemin yeniden inşasına hemen başlamalıyız” sonucuna varıyor.