Fielmann, İtalya’daki ilk eğitim merkezinin açılışını yaptı

Hasan

Member
Verona merkezli ve İtalya’nın her yerinden kolayca ulaşılabilecek stratejik bir konumda bulunan yeni Fielmann eğitim merkezi olan Fielmann İtalyanca Eğitim Merkezi doğdu. 1972’de Almanya’da kurulan ve 2015’te İtalya’ya gelen Fielmann, bugün uygun fiyatlarla tasarımcı gözlükleriyle eş anlamlıdır ve 50’den fazlası İtalya’da olmak üzere 900’den fazla mağazasıyla 16 Avrupa ülkesinde mevcuttur. Markanın amacı, işbirlikçi, müşteri veya markanın faaliyet gösterdiği topluluk olsun, başkalarının ihtiyaçlarını dinlemektir. İşte tam da bu nedenle, çalışanlarının kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecekleri ve böylece markanın başarısının sırrı haline gelebilecekleri ilham verici bir gerçeklik yaratmayı her zaman taahhüt etmiştir. Yüksek nitelikli ve yerel olarak istihdam edilen işbirlikçiler, İtalyan pazarına uyarlanmış bir iş modeli ve sürekli personel eğitimi taahhüdü, Fielmann’ın başarısında temel öneme sahip unsurlardır.

600 metrekarenin üzerinde bir alan üzerinde geliştirilen merkez, Fielmann işbirlikçilerinin kendilerini evlerinde hissedebilecekleri, modern, pratik ve işlevsel bir ortamda çalışma imkanı bulabilecekleri tanıdık ve tanınabilir bir eğitim tesisi sunmak amacıyla tasarlandı. eğitim. “İtalyan Eğitim Merkezi – Fielmann İtalya CEO’su Ivo Andreatta’yı açıklıyor – Fielmann’ın İtalya topraklarındaki başarılı genişlemesinin bir sonucunu temsil ediyor ve işbirlikçilerimiz için daha fazla gelişme ve eğitim fırsatı sunabilme ihtiyacına yanıt veriyor. müşteriler için tavsiye kalitesi ve mağazada sunulan profesyonellik”.

Eğitim Merkezi, teorik eğitim ve şirket felsefesi dersleri için iki toplantı odası, refraksiyon ve kontakt lens uygulaması için kullanılan iki oda, bir laboratuvar, IT sistemlerinin eğitimine ayrılmış bir oda, Fielmann mağazalarının yerleşim düzeninin bulunduğu bir danışma odası, Eğitim Yönetimi departmanının ofisleri, resepsiyon ve dinlenme alanı. Andreatta’nın belirttiği gibi, “sadece bizim için değil, pazar ve tüm optik sektörü için uzun vadeli bir yatırım olarak gördüğümüz yaklaşık 1 milyon avroluk bir yatırımı temsil eden iddialı bir proje. Ve her zaman olduğu gibi müşterimiz ve işbirlikçilerimiz için”. Tesisin tasarımı, 2023 için aynı anda birden fazla eğitim kursu sunabilecek şekilde tasarlandı. Fielmann, felsefe, danışmanlık ve teknik eğitim kursları aracılığıyla 700’den fazla çalışanı eğitmeyi bekliyor.

Eğitim teklifi, mağaza içi eğitim ve çevrimiçi kurslar ve atölye çalışmaları yoluyla tamamlanacaktır. Kaynaklar, markanın başarısının anahtarıdır ve bu nedenle, 2023’te ikinci dalgayı görecek olan Life at Fielmann işveren markası kampanyası aracılığıyla üst üste ikinci kez Fielmann’daki hayatı anlatmaya karar verildi. işbirlikçileri arasında, danışanlarda her gün olduğu gibi bireysel güçlendirme teşvik edilir. ‘Sizi Fielmann’da daha iyi görürüz!’ başlıklı kampanya, memnuniyet ve eğitimin geleceğe yatırım olduğu büyük bir aile şirketinde çalışmanın mutluluğuna katılmaya davettir. optik kurslarına bağımsız kayıt için indirimli oranlarla optik uygulama yeterliliği elde etmeyi amaçlayan finansman kursları. Optisyen niteliklerine sahip işbirlikçileri için, sürekli teknik eğitim teklifine ek olarak, Fielmann şirket içi büyüme olasılığını garanti eden geçici eğitim programları sunar.