“Hera ile yaptığımız anlaşma ile daha çevreci işimiz”

Hasan

Member
“Hera Group ile pragmatik yaklaşımı paylaşıyoruz ve Somut projeler geliştirmeye istekli, kimin sonuçları ölçülebilir. Gerçekten birlikte çalışmaya karar verdik Autogrill’in işini daha sürdürülebilir kılmak”. O söyledi Autogrill Italia’nın CEO’su Massimiliano Santoro, Hera Group ve Autogrill Italia CEO’larının döngüsel ekonomi girişimlerinin geliştirilmesi için çerçeve anlaşmayı imzaladığı toplantının oturum aralarında. İki kuruluş arasındaki anlaşma bir yıl sürecek ve ülke genelindeki yaklaşık 390 Autogrill catering satış noktasında bir dizi çevresel eylemin kademeli olarak geliştirilmesini sağlayacak.

“70 satış noktasıyla başlıyoruz.atık bitkisel yağ toplama faaliyetleri Hera Grubu ile ortaklık sayesinde geliştirilecek olan ilk projeden bahseden Santoro, üretim faaliyetlerimizden elde edilen bu yağların, Eni’nin katkısı ve doğal olarak Hera’nın işbirliği sayesinde biyoyakıta dönüştürüleceğini açıkladı. Daha sonra, tamamı atık yönetimini optimize etmeye, sürdürülebilir hareketliliği desteklemeye ve döngüsel ekonomi konularına odaklanan diğer girişimleri belirlemeyi amaçlayan çalışma tabloları olacaktır”.

Bir diğer önemli unsur endişeleri iletişim Autogrill Italia CEO’su, “Sürdürülebilirliğin işimizin tüm aşamalarına ve müşterilerimizin tüketim deneyimine nüfuz eden bir gerçeklik olmasını sağlamak gerçekten çok önemli – ‘Gerçekleştir’imizin bir parçası olarak, zaten belirli personelimiz var. eğitim ve müşteri bilgilendirme programları”.” Hera Group ile yaptığımız ortaklıkla, müşteriler ve çalışanlar için bu iletişim ve bilgilendirme faaliyetlerini daha da geliştirmeyi ve artırmayı hedefleyeceğiz. Milyonlarca yolcu için önemli bir irtibat noktasıyız ve – Santoro – sözlerini tamamladı. Bu önemli aşamada rol almamız gerektiğini düşünüyoruz” dedi.