İtalya'daki Amerikan Ticaret Odası'nın Yönetim Kurulu yenilendi

Hasan

Member
Intesa Sanpaolo'nun Kurumsal İlişkiler ve Dış İletişim Sorumlusu Stefano Lucchini, 117 Amerikan ticaret odasından oluşan bir ağ olan Washington DC'deki Ticaret Odası'na bağlı kar amacı gütmeyen bir kurum olan İtalya'daki Amerikan Ticaret Odası'nın yeni başkanıdır. 103 ülkede 3 milyondan fazla bağlı şirketle.

İcra Komitesi için 109. Yıllık Hissedarlar Toplantısı kapsamında bugün seçilen AmCham Yönetim Kurulu'nun yeni kurumsal yöneticileri, Başkan Stefano Lucchini Intesa Sanpaolo'ya ek olarak: Başkan Yardımcısı Luca Franzi, Aon; Başkan Yardımcıları Elena Alberti, Penske Automotive, Laura Galli, 3M Italia, Stefano Rebattoni, IBM Italia; Sayman Maricla Pennesi, Andersen Tax & Legal Italia.

Yıl içerisinde yönetici olarak göreve başlayanlar arasında Giorgia Favaro, McDonald's Development Italy, Laura Galli, 3M Italia, Mauro Macchi, Accenture, Marco Piccitto, McKinsey & Company, Inc. Italy, Paola Pirotta, Medtronic Italia yer alıyor. Yeni Yöneticiler Angelo Puca, UPMC, Nicolò Mardegan, Enel, Fiorella Passoni, Edelman Italy, Massimo Petrone, Petrone Group, Thomas D. Smitham, Leonardo.

“Stefano Lucchini'nin yeni AmCham Başkanı olarak görevlendirilmesinden onur duyuyoruz ve kendisine kişisel ve tüm iş camiamızın en iyi dileklerini sunuyorum, ancak aynı zamanda görevinden ayrılan Başkan Luca Arnaboldi'ye görev süresi boyunca gösterdiği özveri ve bağlılıktan dolayı yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. – AmCham İtalya Genel Müdürü Simone Crolla şöyle diyor: Bu yıl da AmCham İtalya, bizi çok memnun eden önemli hedeflere ulaştı. AmCham, 18 Think'in çalışmaları sayesinde, üyelik tabanının kalitesini artırarak, İtalyan şirketlerinin Amerikan pazarına bilinçli bir şekilde hitap etmelerine yardımcı olarak, teklifler ve politika belgeleri geliştirerek, İtalya ile ABD arasındaki ilişkilerde stratejik bir dayanak noktası olduğunu giderek daha fazla kanıtlıyor. Tanklar. 28'i Premium kategorisinde olmak üzere halihazırda ilişkili 589 şirketten 62'si geçen Haziran ayından bugüne, 28'i ise yalnızca 2024 yılında Kuruluşumuza katılmıştır.”

''Mükemmel ekip çalışması – devam ediyor Simone Crolla – Milano ofisimizde gerçekleştirildi; buna yarımada genelinde bulunan 21 Yerel Temsilcinin ve yurtdışında bulunan 8 Yerel Temsilcinin sağladığı büyük katkı da eklenmelidir. Geçen yılki Genel Kurul'dan bugüne, özveri ve bağlılık sayesinde inanılmaz sayıda ağ oluşturma etkinliği düzenlemeyi başaran organizasyonel mükemmeliyet makinesi. Yakın gelecekte, doğrudan yabancı yatırımların çekilmesi ve İtalya ile ABD arasında “iş yapmanın” kolaylığı gibi konuları ele almaya devam edeceğiz. Crolla, AmCham'in, transatlantik alışverişin şampiyonu ve İtalya'daki Amerikan iş dünyası için referans olmaya devam etme azmi ile bu konulara aktif ve tutarlı bir şekilde katkıda bulunması gerektiğine inanıyorum” diye bitiriyor.