“Kadın yöneticilerin 2008'den bu yana devam eden büyüme trendinin doğrulandığına dair Manageritalia tarafından açıklanan ve açıklanan verilerin de gösterdiği gibi ilginç sonuçlara ulaşan haberi memnuniyetle karşılıyorum. Şirkette farklı kimliklerin varlığı kesinlikle Bir varlık, bir kaynağı oluşturan farklı bakış açılarının katkısını, kuruluşun kendi belirlediği hedeflerin daha iyi başarısı için ve aynı zamanda orada çalışan ve organizasyona daha aktif bir şekilde katılan bireyler için fayda sağlayan bir katma değeri temsil eder. değerlenirse”. Ulusal eşitlik danışmanı Francesca Bagni Cipriani, Adnkronos/Labitalia ile birlikte Manageritalia tarafından hazırlanan özel yöneticilere ilişkin 'Kadın Raporu' hakkında yorum yapıyor.
“Manageitalia basın bülteninde bahsedilen uzlaşma girişimlerinin ve daha yakın zamanda küçük işletmelerin sertifikasyona eşlik eden önlemlerinin bu bağlamda önemli olduğuna inanıyorum – altını çiziyor – ve bunların, hükümetin tutumunda önemli bir değişikliği teşvik etmek için temel olduğuna inanıyorum. Kadınların iş dünyasına tam katılımını uzun zamandır engelleyen engellere karşı üretken bir dünya. Bu nedenle, işgücü piyasasındaki tüm aktörlerin kararlılığının önemli olduğu eğilimin büyümeye devam edeceğini umuyoruz.”
“Manageitalia basın bülteninde bahsedilen uzlaşma girişimlerinin ve daha yakın zamanda küçük işletmelerin sertifikasyona eşlik eden önlemlerinin bu bağlamda önemli olduğuna inanıyorum – altını çiziyor – ve bunların, hükümetin tutumunda önemli bir değişikliği teşvik etmek için temel olduğuna inanıyorum. Kadınların iş dünyasına tam katılımını uzun zamandır engelleyen engellere karşı üretken bir dünya. Bu nedenle, işgücü piyasasındaki tüm aktörlerin kararlılığının önemli olduğu eğilimin büyümeye devam edeceğini umuyoruz.”