Acampora. “Giderek paylaşılan bir strateji için verileri Avrupa ile uyumlu hale getirmek”

Hasan

Member
“Birleşik Avrupa’nın beşiği Ventotene’den, Avrupa Komisyonu ve Avrupa Parlamentosu ile denizcilik politikaları konusunda halihazırda yürüttüğümüz çalışmaları güçlü bir şekilde vurgulamak istiyorum. Özellikle, çeşitli ulusal gözlemevleri arasındaki verilerin uyumlaştırılmasına yönelik çalışmayı bugün yinelemek istiyorum; Deniz UçağıTaslağının hazırlanmasına uzman olarak katılma fırsatı bulduğum ve güveninden dolayı Bakan Nello Musumeci’ye bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu nedenle, AB tarafından iyi uygulama olarak kabul edilen Guglielmo Tagliacarne Ticaret Odaları – Unioncamere Çalışma Merkezimiz ile çarpanların belirlenmesi yoluyla ekonomik değerlendirmede de İtalya ve İtalya’da giderek daha fazla paylaşılan bir deniz stratejisi için çalışmaya devam ediyoruz. Avrupa”. Bunun gibi Giovanni AcamporaAdadan Assonautica Italiana, SiCamera ve Frosinone Latina Ticaret Odası Başkanı Hadivesilesiyle Ancı’nın düzenlediği Eğitim Kampı .

Acampora, “Bu fırsattan yararlanarak şunu tekrarlıyorum” diye ekledi: Verilerin ve istatistiksel analizlerin önemiadaların ve tüm ulusun ihtiyaç duyduğu yeni ve güçlü bir İtalyan denizcilik stratejisinin temeli olan. Deniz Ekonomisine ilişkin rakamlar, karşılaştırmalar ve çalışmalar ciddi bir konudur ve kurumsal olarak tanınan kişiler tarafından yapılması ve detaylandırılması gerekmektedir”.

Acampora, “Deniz Ekonomisinin değerine ilişkin verilerin, ulusal stratejilerimiz için değerli bir varlığı temsil ettiği sonucuna varmıştır ve oda sistemi, Unioncamere’deki Tagliacarne Çalışma Merkezi ile birlikte, AB’nin konuları arasında yer alacak akredite birkaç kurumsal kurumdan birine sahiptir. İtalya’nın ifade ettiği veri ve rakamların doğruluğunu tam olarak garanti etmek için ulusal istatistik sistemi (Sistan). 15 yıldan fazla bir süredir Deniz Ekonomisi üzerinde çalışıyoruz, böylece bunun önemi anlaşılmaktadır. Ve bugün öyle görünüyor ki, Hükümet sayesinde nihayet doğru yoldayız ve bu önemli ekonomik sektöre büyük ilgi var. Ne zaman olduğunu hala hatırlıyorum Deniz Bakanlığı’nın kurulmasına ilişkin önerilen DDL 917 yasa tasarısı 2018’de sunuldu Mevcut Bakan Urso tarafından, değer ve sayılara ilişkin referans veriler Deniz Ekonomisi hakkındaki VII ulusal raporumuzdan alınmıştır. İtalya’nın Denizcilik Ekonomisinde gerçekte ne kadar değerli olduğunu Avrupa’ya ve Akdeniz bölgesine göstermeliyiz, çünkü biz özelliklerimiz, coğrafi ve ekonomik konumumuz açısından eşsiz bir milletiz. Bu nedenle birlikte yürüttüğümüz çalışmalardan dolayı Avrupa Parlamentosu Başkanına ve özellikle Avrupa Parlamentosu Anayasa İşleri Komisyonu Başkanı Salvatore De Meo’ya teşekkür ediyorum.”