Hurdaya çıkarma klasörleri, evet DYY'nin ihtiyatlılığı ile: “Kapak kal”

Hasan

Member
İtalya Kardeşleri Gerekli kapaklar bulunduğu sürece, Matteo Salvini'nin mali barış alanındaki önerisine açılır. “Kaynaklar bulunursa, bakanla uyumlu olarak (Giorgetti, ed) sorun değil. Sadece bir kaynak sorunu var,” diyor Adnkronos'a Ekonomi Bakan Yardımcısı ve DYY Üstü, Maurizio LeoTüm vergi tahsilat klasörlerinin hurdaya çıkarılmasını varsayan Salvini'nin fikrini yorumlamak: “120 taksit, on yıl içinde, cezalar ve çıkarlar olmadan, milyonlarca dürüst İtalyan'ın zorlukta yardımcı olmak için”, lig başkan yardımcısının sözleri.

DYY Güzergahı ile, ancak Düğüm kaynaklarla temsil edilir. Battaniye kısa mı? “Sorun bu”Bakan Yardımcısı Leo'yu gözlemler: “Devlet muhasebesi ile ne yapacağımızı değerlendireceğiz. Benim açımdan, cennet uğruna: o zaman, hükümet yerleştiğinde ve 28 milyon klasör olduğu zaman, bir çözüm bulmaya itenler arasındaydım: yaptırımları ve çıkarları kaldırın ve taksiti onaylayın. Kaynaklar bulunursa, benim bakış açımdan hiçbir sorun yoktur … “.

Sordu Vergilendirme konusunda sonraki kurallarLeo ekledi: “Bakalım, eve tüm önlemleri düzeltici getirip getiremeyeceğimizi görelim. Yerel vergiler için birleşik konferansla – birleştirdiğimiz – bunlar üzerinde çalıştığınız şeylerdir”.

Ayrıca oku