“Kişisel refahı teşvik etmek için finansal eğitim”

Hasan

Member
Alleanza Assicurazioni İK Direktörü Marina Montepilli, Bari'de yapılması planlanan “Finansal Eğitim Turu”nun yedinci randevusunun oturum aralarında

“Finans ve sigorta eğitimi, kişisel refahı ve sosyal eşitliği teşvik etmenin etkili bir yoludur. Özellikle kadınlar için finansal eğitim bir özgürleşme ve koruma aracını temsil ediyor: Paranın aktif ve bilinçli yönetimi kadınların bağımlılık durumlarından ve sözde ekonomik şiddetten uzaklaşmasına yardımcı olabilir.” Marina Montepilli, İK Direktörü Alleanza Assicurazioni'nin Bari'de yapılması planlanan “Finansal Eğitim Turu”nun yedinci randevusunun oturum aralarında yaptığı açıklamada.

Montepilli sözlerini şöyle tamamladı: “Alleanza Assicurazioni'de cinsiyet ayrımını azaltmak için kapsayıcılık ve eşitlik üzerinde çalışıyoruz, ancak taahhüdümüz aynı zamanda hem finansal danışmanlık faaliyeti hem de finansal okuryazarlık projeleri aracılığıyla dışarıdan, tüm kadın topluluğuna yöneliktir. Bu süreçte kadınlar iki kat başrol oynuyor: yalnızca nüfusun bir parçası olarak becerilerin geliştirilmesine dahil olmak değil, aynı zamanda finansal bilgilerin yayılmasında da aktif aktörler olmak.”