şehir şehir üye listesi

Hasan

Member
Enflasyonla mücadele paktı sürüyor: 1 Ekim’den 31 Aralık 2023’e kadar bloke fiyatlar ve indirimlerGirişime katılan süpermarketler, mağazalar ve eczanelerdeki bir dizi ürün hakkında. Milano’dan Roma’ya, Palermo’dan Napoli’ye kadar İtalya genelinde makarna, UHT süt, bisküvi, yumurta, bebek bezi, yağ ve sabun fiyatları kontrol altında tutuldu. Ayrıca ev ve kişisel bakıma yönelik ürünler.

6 bin 977’si büyükşehirlerde olmak üzere ‘Enflasyonla Mücadele Çeyreği’ne katılan 32 bin satış noktası bulunuyor ve çeşitli büyükşehirlerin üyelik listesini veren Mimit’le iletişim kuruyor (LOOK), buradan en fazla üyeliğin olduğu ortaya çıkıyor. Roma (121 Belediyede 1381 üyelik) ve Torino’da (312 Belediyede 1074 üyelik) kayıtlıdır.

Enflasyonla mücadele çeyreğine tam olarak 7 bin 6 bin 977 satış noktası katılıyor‘, çeşitli büyükşehirler için üyelik listesini sağlayan Mimit’i bilgilendirir (WATCH). Liste (sürekli güncellenmektedir) en yüksek üyelik sayısını Roma (121 Belediyede 1.381 üyelik) ve Torino’da (312 Belediyede 1.074 üyelik) göstermektedir.

Enflasyonla mücadele paktı nedir?

Enflasyonla mücadele çeyreği, İtalyanlara birçok ürünü bloke veya indirimli fiyatlarla sunmak için hükümet, üreticiler ve distribütörler arasında yapılan bir anlaşmadır. Girişime 32 dernek katıldı. Hedef, tedarikteki ana aktörlerin ortak çabaları sayesinde “alışveriş sepetinde” yer alanlar da dahil olmak üzere temel ihtiyaçlar, gıda ve gıda dışı tüketim mallarının yanı sıra çocuk ve kişisel bakım ürünleri fiyatlarını kontrol altında tutmaktır. Modern ve klasik dağıtımdan kooperatifler, eczaneler, eczaneler, sanayi, üretim, zanaat ve tarım dünyasına kadar uzanan bir zincir.

O nasıl çalışır

Girişime katılan dağıtım şirketleri, “alışveriş sepetinin” parçası olan günlük ürünlere özellikle dikkat ederek, makul fiyatlarla bir ürün yelpazesi sunmayı ve bu seçimin fiyatını, ticari girişim türleri için artırmamayı taahhüt eder. Enflasyonla mücadele çeyreğinde (1 Ekim – 31 Aralık 2023) buna izin verin. Geleneksel “alışveriş sepetini” oluşturan gıda ve gıda dışı temel ihtiyaçlar arasında çocuklara ve kişisel bakıma yönelik ürünler de yer alıyor.

Ayrıca okuyun